logo
  • Kaart
  • Menu
  • Sfeer
  • Contact
  • Kaart
  • Menu
  • Sfeer
  • Contact
  • nl
    • fr



Kaart

Voorgerechten

Gravad lax

kimchi • aardappelsalade

Vitello & tartaar van tonijn

kombu

Imperial Heritage kaviaar "Oscietra" 15gr

sashimi van zeebaars • komkommer • zure room

Tapijtschelpen

prei • hooi • varkenspoot

Wagyu cecina

gepocheerd kippenei • kalfsjus

Oesters Ierse Mor nr2

"angels on horseback" • spitskool op de barbecue

Hoofdgerechten

Roodbaars

watermeloen • tomaat • blanke botersaus met salie

Kabeljauw op z'n Vlaams

grijze garnalen • seizoensgroenten van het Neerhof

Zonnevis

bataat • broccolini • galanga

Australische runds short rib

bordelaise saus

Kalfszwezerik

jonge spinazie • dooierzwam • rousette saus

Patrijs "au naturel"

gebraden in wijnbladen 

Nagerechten

Frambozen uit het Pajotteland

kersen • pecan • arbequina-olijfolie

Bourbon vanille roomijs

Chocolade Van Dender • chantilly room

Pannenkoek

Appel • bourbon vanille roomijs (geflambeerd met Calvados)

Gratin van rode vruchten

 duindoornbes • kokos-bar 

Selectie Belgische kazen 'Van Tricht'

Houtlandse Aschekaas

Gorgonzola Dolce

suggestie: Lindemans Dark Cuvée René





logo
  • Brisk | Dilbeek
  • Alfons Gossetlaan 31 - 1702 Groot Bijgaarden
  • E: info@gastrobrisk.be
  • BTW: BE0479192965
  • © 2025 Powered by TABLEFEVER