logo
  • Kaart
  • Menu
  • Eindejaars take-away
  • Sfeer
  • Contact
  • Kaart
  • Menu
  • Eindejaars take-away
  • Sfeer
  • Contact
  • nl
    • fr



Kaart

Voorgerechten

Gravad lax

kimchi • aardappelsalade

Vitello & tartaar van tonijn

kombu

Carpaccio van sint-jakobsvruchten

knolselder • hazelnoot • den

Wagyu cecina

gepocheerd kippenei • kalfsjus

Gebakken eendenlever

waldorfsalade • gerookte eendenborst

Gebakken sint-jakobsvruchten

dashi • raap • wilde paddenstoelen

Hoofdgerechten

Zalm suprême

ravioli met algen

Kabeljauw op z'n Vlaams

grijze garnalen • prei

Zeetong " Noordzee "

Zeeuwse creuse "Oesterij " speciaal • Japanse andoorn • gele biet

Gebraden fazant "Brabançonne " ( voor twee )

grondwitloof • knolselder

Hertfilet

schorseneren • zwarte truffel

Onze selectie van rundsvlees

 

Nagerechten

Soes

specerijen parfait • mandarijn

Bourbon vanille roomijs

Chocolade Van Dender • chantilly room

Pannenkoek

Appel • bourbon vanille roomijs (geflambeerd met Calvados)

Gegrilde ananas

 ijskoude nougat • tonka • ananas-yuzu sorbet

Selectie van italiaanse buffelkazen

pompoenchutney • brioche





logo
  • Brisk | Dilbeek
  • Alfons Gossetlaan 31 - 1702 Groot Bijgaarden
  • E: info@gastrobrisk.be
  • BTW: BE0479192965
  • © 2025 Powered by TABLEFEVER
×

Take Away Kerst & Nieuwjaar

***

Beste klanten,

Het is bij ons mogelijk om ons heerlijk kerst en/of nieuwjaarsmenu te bestellen voor bij jou thuis!

Bestel hier!