logo
  • Kaart
  • Menu
  • Sfeer
  • Contact
  • Kaart
  • Menu
  • Sfeer
  • Contact
  • nl
    • fr



Kaart

Hapjes

Gyoza kip - zwezerik

Roussette saus • lente ui (4st)

Kabeljauw

Sushi tempura • limoen mayo (4st) 

Voorgerechten

Wilde zeebaars

Tartaar • lamsoor • avocado

Pijlinktvis

Kimchi • Pommes Anna • ponzu

Eendenlever

Zwarte pens • andijvie • bloemkool

Kurado wagyu Cecina

Koolrabi • dashi • Osietra kaviaar 

Belgische asperges 

Morieltjes • tuinbonen

Hoofdgerechten

Schots lamszadel 

Voorjaars-champignons • daslook • groene asperges

Kabeljauw royale

Papillot • Pinot Noir • rozemarijn

Artisjok

Ravioli • tuinkruiden • gerookte Scamorza

Black Aberdeen entrecôte

Frietjes • Baskische bearnaisesaus

Zonnevis

Broccolini • galanga • kerstomaat 

Nagerechten

Sorbet van platte kaas 

Aardbei • rabarber • jus van appel en komkommer 

Bourbon vanille roomijs

Chocolade Van Dender • chantilly room

Pannenkoek

Appel • bourbon vanille roomijs (geflambeerd met Calvados)

Moelleux

Origins 'Papua New Guinea' • straciatella ijs • bergamot 

Selectie Belgische kazen 'Van Tricht'

suggestie: Lindemans Dark Cuvée René





logo
  • Brisk | Dilbeek
  • Alfons Gossetlaan 31 - 1702 Groot Bijgaarden
  • E: info@gastrobrisk.be
  • BTW: BE0479192965
  • © 2025 Powered by TABLEFEVER