Kaart
Voorgerechten
Gravad lax
kimchi • aardappelsalade
Vitello & tartaar van tonijn
kombu
Imperial Heritage kaviaar "Oscietra" 15gr
sashimi van zeebaars • komkommer • zure room
Tapijtschelpen
prei • hooi • varkenspoot
Wagyu cecina
gepocheerd kippenei • kalfsjus
Oesters Ierse Mor nr2
"angels on horseback" • spitskool op de barbecue
Hoofdgerechten
Roodbaars
watermeloen • tomaat • blanke botersaus met salie
Kabeljauw op z'n Vlaams
grijze garnalen • seizoensgroenten van het Neerhof
Zonnevis
bataat • broccolini • galanga
Australische runds short rib
bordelaise saus
Kalfszwezerik
jonge spinazie • dooierzwam • rousette saus
Patrijs "au naturel"
gebraden in wijnbladen
Nagerechten
Frambozen uit het Pajotteland
kersen • pecan • arbequina-olijfolie
Bourbon vanille roomijs
Chocolade Van Dender • chantilly room
Pannenkoek
Appel • bourbon vanille roomijs (geflambeerd met Calvados)
Gratin van rode vruchten
duindoornbes • kokos-bar
Selectie Belgische kazen 'Van Tricht'
Houtlandse Aschekaas
Gorgonzola Dolce
suggestie: Lindemans Dark Cuvée René