Kaart
Hapjes
Cannelloni van tonijn
Noordzeekrab quinoa • dragon (4st)
Bouilli salade van kalf
zomertruffel • focaccia (4st)
Voorgerechten
Langoustines
ricotta • tomatengelei • peultjes
Tapijtschelpen
prei • hooi • varkenspoot
Millefeuille van Blonde d’Aquitaine-runds
kerstomaat • artisjok
Imperial Heritage Caviaar
gepofte aardappel • zure room
Hoofdgerechten
Roggevleugel
gerookte paling • lamsoor • beurre nantais
Zonnevis
Broccolini • galanga • kerstomaat
Duif Clamart uit Poitou
erwtjes • peterselie • nieuwe aardappel
Black Aberdeen entrecôte
Frietjes • Baskische bearnaisesaus
Nagerechten
Frambozen uit het Pajotteland
kersen • pecan • arbequina-olijfolie
Bourbon vanille roomijs
Chocolade Van Dender • chantilly room
Pannenkoek
Appel • bourbon vanille roomijs (geflambeerd met Calvados)
Gratin van rode vruchten
duindoornbes • kokos-bar
Selectie Belgische kazen 'Van Tricht'
Houtlandse Aschekaas
Gorgonzola Dolce
suggestie: Lindemans Dark Cuvée René