logo
  • Kaart
  • Lunch
  • Menu
  • Eindejaars take-away
  • Sfeer
  • Contact
  • Kaart
  • Lunch
  • Menu
  • Eindejaars take-away
  • Sfeer
  • Contact
  • nl
    • fr



Menu

vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel het 4-gangenmenu met uitbreiding van singature dish en/of kaas

Het Brisk menu

Carpaccio van sint-jakobsvruchten

knolselder • hazelnoot • den

Quenelle van snoekbaars 

riesling • softshell krab • grondwitloof

Signature dish (extra*)

Ravioli met king krab, kwartelei en oscietra kaviaar

Reebout

pastinaak • sjalot • appel

Selectie van Italiaanse buffelkazen (extra**)

pompoenchutney • brioche

Doyenné peer

mascarpone • sablé • chocolade sorbet

-

  

Menu 4 gangen €85

Aangepaste wijnen €45

Signature dish (*) €21

Kaas (**) €14

Kaas in de plaats van dessert €5

-

Onze menu serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

Aangepaste wijnen worden geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht.

Voor iedere aanpassing aan het menu wordt er een supplement aangerekend.

Op eenvoudig verzoek kan men meer informatie bekomen omtrent allergenen. Elke samenstelling van gerecht kan variëren volgens recept.





logo
  • Brisk | Dilbeek
  • Alfons Gossetlaan 31 - 1702 Groot Bijgaarden
  • E: info@gastrobrisk.be
  • BTW: BE0479192965
  • © 2025 Powered by TABLEFEVER
×

Take Away Kerst & Nieuwjaar

***

Beste klanten,

Het is bij ons mogelijk om ons heerlijk kerst en/of nieuwjaarsmenu te bestellen voor bij jou thuis!

Bestel hier!